Workshop Koningsdag 2018

Tunnel Vision / Workshop Koningsdag 2018

27/04/18

We werden door Stichting Boxtel-Vooruit benaderd of we als Stichting Tunnel Vision Boxtel zijnde op Koningsdag tijdens het kinderprogramma een workshop konden geven. Boxtel Vooruit had voor het programma van 2018 besloten dat het kinderprogramma wel een upgrade mocht krijgen en wat stoerder en meer van deze tijd mocht zijn. Het thema voor het kinderprogramma 2.0 was ‘Power to the King’. Naast de graffiti-workshop konden kinderen ook o.a. breakdancen, slijm maken, op een springkussen springen en popcorn eten.

Voor de graffiti workshop werd er besloten om het blanco canvas het silhouet te geven van een brontosaurus. De gemeente Boxtel staat immers bekend als dinodorp. Te herkennen aan Het Oertijdmuseum, de 3D dinosaurus sculpturen die te vinden zijn binnen de gemeente en de Dino Hunter Boxtel app, waarmee je virtueel dinosaurussen kan vangen.

Het blanco canvas is door Paul Jongsma voorzien van een realistische kop aan beide zijden en daarna is de brontosaurus verdeeld in 90 vlakken. Deze 90 vlakken zijn tijdens de workshop door de kinderen voorzien van eigenzinnige en creatieve designs.

Het kleurrijke eindresultaat is te bewonderen in het centrum van Boxtel bij de Zwaanse Brug, tegenover restaurant Meneer van Dommelen.

 

Header foto: Peter de Koning

Foto’s Workshop Koningsdag 2018