Veganistisch Eten Van The Grazing Vegan

The Grazing Vegan

The Grazing Vegan is gespecialiseerd in veganistische maaltijden, deze zal ze verkopen tijdens Edition 3.0

Hoi, ik ben Soraya en ik ben sinds kort in Boxtel komen wonen. Ik ben veganist en ontdekte dat er in Boxtel nog niet zoveel vegan opties bestonden wat afhaaleten betreft. Daarom besloot is zelf een maaltijdservice op te zetten.

Ik heb het “The Grazing Vegan” genoemd, omdat veel mensen denken dat er voor veganisten weinig over blijft om te eten. “Veganisten… die eten toch gras”, wordt er vaak gegrapt. Niks is minder waar, sinds ik veganistisch ben gaan koken eet ik gevarieerder dan ooit!

Elke week staat er een nieuw weekmenu online, met per dag een ander gerecht. De maaltijden bereid ik elke dag vers. Daarom is een maaltijd voor dezelfde dag tot 14.00 te bestellen. Je kunt altijd later op de dag nog bellen om te vragen of er nog een maaltijd te bestellen is.

Alle maaltijden zijn lactosevrij en eivrij. Ik kan rekening houden met allergieën. Wil je een maaltijd bestellen en heb je een allergie of vind je een ingrediënt niet zo lekker? In overleg kan alles aangepast of vervangen worden.

Bestellen kan via de website, een berichtje op Facebook of via Whatsapp.

Afhalen kan in Boxtel en er wordt bezorgd in Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel.

Dus heb je geen zin of geen tijd om te koken? Wil je een keer iets anders dan een pizza of een frietje? Wil je minder vlees eten, ben je vegetariër, veganist, heb je een lactose intolerantie, of wil je een keer iets anders eten wat ook nog gezond is? Probeer dan eens één van The Grazing Vegans maaltijden!