UEB 2018

Tunnel Vision / UEB 2018

30/11/18

Op vrijdag 30 november vond “UEB” plaats oftewel Urban Event Boxtel. De naam zegt het al, een Urban Event in Boxtel. Een avond door jongeren voor jongeren vol toffe optredens en muziek, voornamelijk mainstream muziek van dit moment. Het evenement werd georganiseerd door R-Newt en vond plaats in B-Town in Boxtel.

Aan het begin van de avond heeft Mitch, voorzitter van Stichting Tunnel Vision Boxtel, een achtergrond gespoten die later tijdens de avond als decor diende achter de DJ-booth.

Naast de live-graffiti van Stichting Tunnel Vision Boxtel had UEB als main act het opkomend rappende supertalent Riffi geboekt, die als afsluiter van de avond de tent af brak! Voorafgaand kwamen Booby Broh en Mayvision een showtje rocken.

Lokale breakdanceschool RawNeal Dance verzorgde die avond verschillende breakdance acts. Zo werd er een tiener -7 to Smoke- battle gehouden, dit is een battle waarbij 1 breaker het opneemt tegen 7 andere en de winnaar blijft steeds staan. Degene met de meeste wins wordt bekroond tot de winnaar van de 7 to Smoke battle. Daarnaast werden er ook 2 exhibition battles gehouden en een pro showcase met veel gekke breakdance moves.

Oftewel, het was een toffe avond met allerlei populaire hiphop, rnb, trap en urban muziek acts van deze tijd.

Foto credits: Jet van Willigen en Elijah Coombs

Foto’s UEB 2018