Tunnel Vision Merchandising

Tunnel Vision Merchandising

De Tunnel Vision crew member truien, die de crew vorig jaar droeg waren erg in trek bij de bezoekers en graffitikunstenaars. Voor Edition 2.0 hebben we daarom besloten om Tunnel Vision merchandising te verkopen.

De Tunnel Vision merchandising die je kan bestellen zijn t-shirts en hoodies. Voor zowel de t-shirts als de hoodies zijn er mannen- en vrouwenmaten te bestellen.

Pre-sale t/m 30 april
De t-shirts en hoodies zijn als pre-sale items te bestellen t/m 30 april. Alle bestellingen en betalingen die voor 30 april binnen zijn, vallen onder de pre-sale prijzen. Een t-shirt kost tijdens de pre-sale €12,50 en een hoodie €25,00. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten (€6,95).

Alle bestellingen worden bijgehouden en als je bestelling en betaling binnen is krijg je hier een mailtje van. Na 30 april worden de t-shirts en hoodies geproduceerd. Zodra de merchandising binnen is zullen we je bestelling toesturen.

Na de pre-sale periode (t/m 30 april) kun je uiteraard nog steeds t-shirts en hoodies bestellen, alleen dan kost een t-shirt €15,00 en een hoodie €27,50. Ook deze prijzen zijn exclusief verzendkosten (€6,95).

Maten Tunnel Vision t-shirts en hoodies
De t-shirts zijn te bestellen in de volgende maten:
Mannen: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL;
Vrouwen: XS, S, M, L, XL, XXL.

De hoodies zijn te bestellen in de volgende maten:
Mannen: S, M, L, XL, XXL;
Vrouwen: XS, S, M, L, XL, XXL.

Merchandising bestelling
Als je graag t-shirt(s) en hoodie(es) wil bestellen, stuur dan een mail naar tunnelvisionboxtel@gmail.com. Vermeld in je mail duidelijk wat je wil bestellen, hoeveel stuks en welke maat/maten. We zullen je een mail terug sturen met de kosten en naar welk rekeningnummer je het bedrag over kan maken. Zodra je betaling binnen is, is je bestelling compleet. Ook hiervan krijg je een mail ter bevestiging.