Tunnel Vision Edition 2.0 Videoclip

Voor Tunnel Vision Edition 2.0 heeft Boeze samen met Skouzy One een nummer geschreven en opgenomen. Het Tunnel Vision nummer is een remix van Simpel die op de TweeTwee EP staat. Deze EP heeft Boeze eerder dit jaar gereleased in samenwerking met Mystic Beats. Op de track en in de Tunnel Vision Edition 2.0 videoclip zijn naast Boeze en Skouzy One ook Jan Swag en Podolski te horen en te zien.

Als er goed naar de lyrics van Boeze en Skouzy One wordt geluisterd, dan wordt duidelijk wat er zondag 25 juni te doen en te zien is op Tunnel Vision Edition 2.0.

Videoclip
De videoclip is geschoten in het Street Art Center Boxtel/Liempde bij het Duits Lijntje. Dit is de locatie waar Tunnel Vision Edition 2.0 weer plaats vindt. De videoclip is geschoten, ge√ędit en bewerkt door Vision.

De 4 Elementen
In de videoclip zijn 2 van de 4 hip-hop elementen vertegenwoordigd; mc-ing en graffiti. Tijdens Tunnel Vision zullen alle 4 de elementen worden belicht, naast mc-ing en graffiti zijn er breakdancers en showt DJ Rachi zijn turntablism skills.