Timetable Tunnel Vision Edition 4.0

Timetable Edition 4.0

Tijdens Tunnel Vision Edition 4.0 is er ontzettend veel te doen. Onze headliner zijn uiteraard de 59 graffiti kunstenaars die live de grijze en groene wand bij het Duits Lijntje gaan voorzien van graffiti kunstwerken in het thema ‘Concrete Jungle vs. Jungle’. De kunstenaars zullen aan het werk zijn van 10.00 – 20.00 uur. Verder wordt er food & drinks verzorgt door Le Temps Perdu en Figlio Gelato waar je eten, drinken en ijs kunt kopen.

In de tussentijd zullen er breakdance battles worden gehouden tussen 12.30 – 16.30 uur, georganiseerd door RawNeal Dance uit Boxtel. Are MC, is aanwezig om alles te hosten. Verder verzorgt DJ Rachi weer de muziek, hij zal dit doen door vooral old-skool hiphop tunes door de tunnel te blazen. Tevens zal DJ Rachi zijn turntable skills tonen. R-newt is aanwezig met hun camper, waar gechilled en gegamed kan worden, tevens hebben ze een rap voorbereid van 12.00 – 12.15 uur en houden ze een ‘open mic’ van 12.15 – 12.30 uur. Als laatste zal wethouder Marusjka Lestrade de graffiti-jam officieel komen openen om 11.30 uur.

Kinderen

We hebben bij Edition 4.0 net als tijdens Edition 2.0 en 3.0 aan de kinderen gedacht. De kinderen kunnen namelijk van 12.00 – 16.00 uur voor maar €5,00 met spuitbussen op een canvas doek oefenen. Kinderen kunnen hierdoor zelf ervaren wat het is om (graffiti)kunst te maken met verschillende kleuren spuitbussen. Het eindresultaat mogen ze uiteraard mee naar huis nemen.

Zullen dit de eerste stappen zijn van nieuwe (plaatselijke) graffiti kunstenaars?