Opening Nieuwe Passage Riche

Opening Passage Riche

De nieuwe burgemeester van Boxtel, Ronald van Meygaarden heeft zaterdag de vernieuwde Passage Riche geopend. Centraal daarin staat het kunstwerk dat Stichting Tunnel Vision op de muren van de doorgang aanbrachten.

Naast de burgemeester hadden zich donderdag gebruikers van het Muziekhuis, de graffiti-artiesten van Tunnel Vision en andere geïnteresseerden verzameld om de opening van de Passage Riche bij te wonen. Het wisselvallige weer kon zaterdag de pret niet drukken. Sterker nog: de nieuwe burgemeester legde in zijn openingswoord de link met de regen. Want wat is er volgens Van Meygarden nu mooier dan de zegening van het kunstwerk met hemelwater?

Voor de muzikanten die repeteren in het Muziekhuis en de opening van de Passage Riche als hun thuisbasis opluisterden met muziek lieten zich ook niet hinderen door de regen. Voor hen was immers een grote partytent geplaatst zodat zij zonder problemen konden spelen. Ook was er ander hoog bezoek. Reus Jas de Keistamper kwam ook even inspecteren of het resultaat hem wel beviel. En Jas zag dat het goed was.

Foto credit: Jan van der Steen
Bron: Mooi Boxtel