Drost Coatings en Stolk Boxtel

Nieuwe Sponsors Drost Coatings En Stolk Boxtel

Met trots laten we weten dat we nieuwe sponsors hebben gevonden in Drost Coatings en Stolk Boxtel. Gezamenlijk sponsoren ze twee kleuren muurverf voor Tunnel Vision Edition 3.0 dat plaatst vindt op zondag 2 september.

Drost Coatings

Drost Coatings is een echt Nederlands familiebedrijf. Al ruim een eeuw staat de koers van Drost in het teken van vernieuwing. Dit heeft in de loop de jaren tot diverse innovaties geleid. Doordat Drost zo dicht op de markt zit, ontwikkelen ze hun producten in nauwe samenspraak met de gebruikers. Hierdoor slagen zij erin om tussen de grote spelers steeds weer voorop te lopen.

Drost levert al ruim 100 jaar de beste verven voor de meest veeleisende vakmensen. Naast schilders, werkt men samen met grote opdrachtgevers zoals ministeries, woningcorporaties en internationale ondernemingen.

Stolk Boxtel

Stolk Boxtel is sinds 1990 een leverancier van professionele producten voor schildersbedrijven, glaszetters, stukadoors, tegelzetters en voor totale bouw en industrie. Gesteund door een duurzaam en sterk merkenbeleid levert Stolk een betrouwbaar en hoogwaardig assortiment, waaronder producten van Drost Coatings. Stolk levert oplossingen voor onderhoudssectoren voor bedrijven, woningbouworganisaties, scholen en instellingen.