DJ Rachi

DJ Rachi

Ook dit jaar draait DJ Rachi weer tijdens Tunnel Vision. We kunnen dus weer heerlijke old skool beats en turntablism verwachten tijdens Edition 2.0.

Biografie DJ Rachi
Vanaf het moment dat Rachi alias Rah Chigga zijn eerste hiphop plaatje kreeg, de LP van De La Soul “3 Feet High and Rising”, ergens in ’89/’90 ontdekte hij zijn liefde voor hiphop en natuurlijk vinyl. Vanaf die tijd begon hij dus zijn eerste plaatjes te draaien tot het moment dat hij ontdekt dat je met een draaitafel nog veel meer kan dan alleen plaatjes draaien.

Rachi stort zich volledig op het turntablism gebeuren en weet diversen DJ battles te winnen. In ’97 won hij de Numark Scratch To The Edge battle, in 2000 heeft hij de DMC Battle For Dutch Supremacy gewonnen en nam deel aan de Battle For World Supremacy in de Millennium Dome te Londen. In 2006 wint hij het DMC Dutch DJ Championship en nam hij deel aan het DMC World DJ Championship in het Hammersmith Palais te Londen. In 2007 en 2008 wint hij ook nog King Of The Turntable.

Daarnaast verzorgde Rachi turntablism showcases en DJ sets op diversen parties, festivals, evenementen en beurzen in binnen- en buitenland. Voorheen is hij ook DJ geweest voor verschillende hiphop artiesten zoals Imadodattaz en Are MC.