De Jongerenwerkers van R-Newt en rapper Mert

R-newt en Mert

Tijdens Edition 4.0 zijn de jongerenwerkers van R-newt aanwezig met hun camper, tevens hebben ze een rap-act voorbereid die wordt verzorgd door Mert. Na Mert zijn optreden zal er een Open Mic zijn van +/- 12.15 – 12.30 uur. Mocht je willen komen spitten, zingen, dichten of iets anders komen opvoeren, dan ben je welkom op zondag 1 september tijdens de graffiti-jam Tunnel Vision Edition 4.0 bij het Duits Lijntje aan de Laarakkerweg, Boxtel/Liempde.

R-newt

De jongerenwerkers van R-Newt werken in de wereld van de jongeren. Daar zijn waar de jongere is en oprecht contact aangaan (present werken) is onze ‘core business’. We geloven dat elke jongere de ambitie heeft om iets van het leven te maken. Vanuit onze aanwezigheid motiveren en ondersteunen we jongeren om dat ook zelf te doen.

Rapper Mert

Mert is 17 jaar oud en schrijft nu 2 jaar teksten, rappen doet hij ongeveer sinds zijn 8e levensjaar. Tijdens Tunnel Vision Edition 4.0 stapt hij voor de eerste keer op het podium. Hij schrijft rustige nummers maar probeert er altijd een boodschap in te verwerken voor de luisteraar. Zoals hij zelf altijd zegt: “Ik rap over dingen die ik mee maak”, dus geen onzin of iets, nee echte dingen!