Cadeau Voor Jarige Hoogheemflats

Hoogheem en Sint Joseph

Vorig jaar bestonden de Hoogheemflats 50 jaar en de Huurdersvereniging Hoogheem 25 jaar. Samen met de huurdersvereniging en de feestcommissie bedacht Woonstichting Sint Joseph een passend cadeau.

Hoe is de samenwerking met de Woonstichting tot stand gekomen?

In augustus van 2018 hebben we voor het eerst om tafel gezeten met Woonstichting St. Joseph om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Uiteindelijk is de samenwerking concreet geworden tijdens een bijeenkomst op 8 januari jl. met de Huurdersvereniging Hoogheem. In februari 2019 hebben we ons concept en voorstel gepresenteerd aan Woonstichting St. Joseph en de Huurdersvereniging. Het ontwerp is bedoeld om de garageboxen bij flat 1 en de moskee om te toveren tot een onderwaterwereld, waarbij o.a. vissen, een duiker en een zeepaardje te zien zijn.

Wanneer gaan we dit doen?


Als het weer het toe laat starten we maandag 22 april met de voorbereidingen door o.a. de boeiboorden af te plakken, de muren van de garageboxen en het stroomhuisje van Enexis te voorzien van voorstrijk en muurverf. Op zaterdag 27 april, zondag 28 april en mogelijk maandag 29 april brengen we de muurschildering aan. Daarna brengen we nog een beschermende coating aan.

Wil je ons aan het werk zien? Je bent van harte welkom!

Bron: Woonstichting Sint Joseph