Breakdance Shows Van RawNeal Dance

RawNeal Dance

RawNeal Dance zal 2 spectaculaire breakdance shows geven tijdens Tunnel Vision Edition 3.0, maar wie is de gepassioneerde breakdancer achter RawNeal Dance.

Mijn naam is Ranil van Peperstraten en ik ben Bboy, artiest en leraar.

Ik ben ruim 14 jaar actief in de wereld van dans, specifiek breakdance. Dit is van hobby uitgegroeid tot beroep. Na het afronden van mijn studie Sport en Bewegen aan het ROC college, ben ik me nu aan het richten op shows, battles en het geven van lessen en workshops. En sinds mei 2018 heb ik mijn eigen locatie in Boxtel: RawNeal Dance Studio (Van Salmstraat 129)

Hier geef ik de volgende lessen:

  • Breakdance: een freestyle dansvorm waarbij de danser uitgedaagd wordt op de volgende vlakken: kracht, flexibiliteit, fantasy, zelfreflectie en zelfvertrouwen.
  • Mini moves (Peuterdans): in een korte les van 30 minuten gaan we aan de slag met de motoriek en fantasie van de peuter.
  • Maxi moves (Kleuterdans): binnen de belevingswereld van de kleuter maken we een begin aan de basis van breakdance er wordt gekeken naar improvisatie en ze worden uitgedaagd.
  • Indoor Bootcamp: door middel van simpele bewegingen (geïnspireerd van uit breakdance) te herhalen trainen we spiergroepen die je dagelijks gebruik, het is ook mogelijk een training aan te passen op ieder zijn of haar wensen.
  • Seniorengym: in deze gezellige les is het doel blijven bewegen en samen komen. 

Heb je interesse in een van de lessen neem dan contact op via: info@rawneal.nl

Of kijk voor meer informatie op de vernieuwde website.

Foto: Peter de Koning